Hoppa till innehåll

Vad säger våra kunder?

Vi anlitade Catherine Innergård när vi hamnat i ett besvärligt läge då vi i en stor nybyggnation anlitat en byggfirma som visade sig vara opålitliga, slarviga och under en längre tid ha underlevererat och överdebiterat. Vi fick snabbt saklig och professionell hjälp att gå igenom vårt ärende, sätta upp en handlingsplan och skriva handlingar. Vi är imponerade över Catherines sakkunskap, erfarenhet och noggrannhet, men också över hennes tillgänglighet och förståelse för vårt behov att ventilera osäkerheter och frågor. Vår process är inte över, men vi känner oss mycket trygga med att ha Catherine som ombud och är väldigt nöjda att vi hittade SKILL.
Katarina H.
Vi fick hjälp av Catherine i en tvist med en underentreprenör som vägrade att prata med oss efter att vi bestridit en faktura och istället drev detta till Tingsrätten. Catherine satte sig snabbt, effektivt och mycket noggrant in i ärendet. Föreslog olika strategier för att bemöta motparten samt hanterade den muntliga förberedelsen i tingsrätten så vi slapp närvara. Skulle vi hamna vi i tvist igen kommer definitivt kontakta Catherine. Våra varmaste rekommendationer!
Anki

Jag är jätte nöjd med Catherines Innergård och hennes jobb och deras bemötandet! Verkligen kämpar för en och brinner för rättvisa! Snabba och tydliga svar samt vägledning. Rekommenderar till alla som behöver en advokat! Tack för allt

Ines A.
Tack för all er hjälp!!!
Jan
Jag skulle aldrig tveka ett ögonblick att anlita advokaterna på SKILLAdvokater. Jag bemöttes med hög professionalitet och gedigen kunskap men också med respekt, medmänsklighet och omtanke vilket är nog så viktigt i en svår situation. Även annan personal på företaget visade lysande prov på att man sätter klienten i centrum och att service är viktigt.
Tulli S.
Jag vill härmed rikta ett stort och innerligt tack till dig Catherine Innergård för all den hjälp och stöd jag fått under en mycket svår period. Samtidigt vill jag även ge er andra som läser detta lite råd på vägen om ni nu planerar att renovera era hem. Mina erfarenheter är nu att det finns väldigt många oseriösa s.k ”hantverkare” i branschen och risken är ganska stor att du kan stöta på en sådan. För i dina ambitioner att skapa en drömbostad, är det lätt att missa vem det är du egentligen har att göra med. Man lovar runt och håller tunt. Jag blev själv rekommenderad en hantverkare som verkade trevlig och kunnig och allt skulle fixas på bästa sätt. Det var med andra ord inget som jag behövde vara orolig för. Renoveringen drog ut på tiden och jag förstod efter ett tag att den aldrig skulle bli färdig. Åtminstone inte inom överskådlig tid. Den påbörjades i juli 2021 och är fortfarande inte klar. Ursäkterna var många. Till slut fick jag kontakt med Catherine och det var då som det började ändra sig till det bättre. Hon är den klippa jag kunnat luta mig mot när det var som mest stökigt. Och som fortfarande hjälper mig igenom den process som ligger framför mig. Det är hennes erfarenheter och expertkunskaper som gör att jag kan sova på nätterna. Catherine har väglett mig genom den djungel av skyldigheter och rättigheter som finns på bägge sidor om avtalet på ett mycket pedagogiskt sätt. Catherine är den som sitter still i båten när det gungar. Vilket varit min stora räddning eftersom jag inte kan lagboken. Så det kan jag säga, att du hamnar i min situation (vilket jag innerligt hoppas att du inte gör) då är det den hjälp jag får av Catherine, som du behöver. Annars blir du snabbt lurad i den här branschen och dom kostnaderna vill du inte ha. Att Catherine dessutom förstod mig och min sons situation, gjorde allt mycket lättare på ett känslomässigt plan. Hon visste hur viktigt det här är för oss
Mark L.
Jag kontaktade Catherine eftersom jag hamnat i tvist med en badrumsentreprenör som med fula medel krävde mig på mer pengar än vad som avtalats. Vi fick direkt ett mycket bra intryck av Catherine som med kirurgisk precision analyserade allt material. Hon var väldigt engagerad och kommunikativ vilket vi uppskattade oerhört. Snabba och tydliga svar, med relevanta motfrågor. Allt detta, och dessutom väldigt effektiv. Vi upplever att vi fått extrem valuta för pengarna, värt varenda krona! Varma rekommendationer!
Lucas W.
Jag vill rikta ett stort tack till advokat Catherine Innergård, utmärkande för sin excellens inom juridiska spörsmål.En advokat av särart med slående entusiasm, professionalism och innerlighet vars prestationer bemästrar motgångar inom givna tidsramar.Undertecknad rekommenderar Catherine innergård varmt till förfärdigande av juridiska uppdrag av skiftande karaktär.
Behrooz BL.
Jag fick hjälp med verksamhetsöverlåtelse innefattade bl.a. upprättande av prospekt, överlåtelsehandlingar och i övrigt genomförande av hela inkråmsförsäljningen. Arbetet utfördes professionellt, affärsorienterat och kostnadseffektivt med stort engagemang. Jag är otroligt nöjd! Dessutom företräddes kliniken i en grupptalan (tillsammans med ca 10-12 andra kliniker) av bl.a. Catherine som slutade i Stockholms tingsrätt med ett utfall jag är riktigt nöjd med. Ger mina starkaste rekommendationer!
Öresund Munhälsa
Tack vare våra professionella advokater så blev det ingen rättegång med våran tidigare anställd. Enormt hjälpsam Catherine hjälpte oss bevisa våra rätt under en väldigt kort tid och utan stress. Dom är värda alla pengar.
Lukas & Kinga
Vi är en småbarnsfamilj som blev lurade av en person som sålde oss en sjuk valp som vi fick avliva 6 mån gammal. Sorgen var stor & ilskan & orättvisan gjorde så ont. Då kom Catherine Innergård in i vårt liv. Det var hon som kontaktade oss efter att tagit del av vår historia. Hon brydde sig inte om pengar eller något annat än att ge tröst och hjälpa oss. Hon kunde inte ge vår valp tillbaka men hon gav oss styrka att gå vidare & känna rättvisa. Vi rekommenderar Catherine Innergård med stolthet & tacksamhet!
Molly och Daniel
Vårt företag hade en kontrovers om processen och resultaten av det offentliga projektet mellan uppdragsgivare och uppdragstagare. Hög förtroende hölls från början till slut, och jag kände tryggheten hos henne att det skulle bli ett bra resultat för varje process.
Kalle An

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer